اعتذرت النجمة شيرين عبد الوهاب لجمهورها على الهواء، بسبب كذبها فيما يتعلق بعلاقتها بزوجها السابق الفنان حسام حبيب.
وقالت شيرين عبد الوهاب خلال مداخلة مع الإعلامية لميس الحديدي في برنامج “كلمة أخيرة” المذاع عبر قناة ON: “أنا آسفة إني بتكلم في موضوعي، في حين إن البلد والناس أكيد عندهم مشاكل كبيرة أهم مني، لكن حاسة إن موضوعي بوخ”.
وأضافت : “الأول أنا عايزة أتأسف واستغفر ربنا على الكذب اللي كذبته، عشان أخلي صورة إنسان تبقى كويسة”.
وتابعت : “أنا كذبت في حاجات كتير قوي عشان أنا بنت أصول، وعشان أرفع صورة إنسان يمكن في يوم من الأيام يروح يتجوز من عيلة تانية، على الأقل يعرف يتجوز وأعرف أخلص منه”.
وواصلت : “لو كنت فضلت أقول كلام وحش عنه مكانش هيعرف يتجوز، وبصراحة نفسي يتجوز ويغور بعيد عني”.
وكانت شيرين قد نفت ما تردد عن استفادة حسام حبيب منها ماديا، وقالت خلال ردها على أسئلة متابعيها عبر حسابها في إنستجرام : “بصراحة حق الله، حسام عمره ما أخد مني فلوس ولا استفاد مني ماديا، بل بالعكس تماما،وفقا لما ورد في الفن هنا أنا ماعرفتش أحوش فلوس لي غير لما اتجوزت حسام، عشان كان بعكس اللي بيتقال تماما”.